LEVEs håndtering av korona-virus

Kjære alle LEVE-venner Regjeringen har igangsatt strenge tiltak for å redusere coronasmitte i Norge. Les Helsedirektoratets anbefalinger her. Vi følger også myndighetenes anbefalinger for hjemmekontor frem til 26. mars i første omgang og tilpasser oss utviklingen og rettningslinjene som utvikler seg underveis. Dette betyr i praksis lite for dere som ønsker å kontakte oss. Det…

Publisert: 12. mars 2020

virus-4835301_1280

Kjære alle LEVE-venner

Regjeringen har igangsatt strenge tiltak for å redusere coronasmitte i Norge. Les Helsedirektoratets anbefalinger her. Vi følger også myndighetenes anbefalinger for hjemmekontor frem til 26. mars i første omgang og tilpasser oss utviklingen og rettningslinjene som utvikler seg underveis.

Dette betyr i praksis lite for dere som ønsker å kontakte oss. Det er bare å ringe og sende epost som vanlig, vi er på slik vi er på vanlige arbeidsdager. Brosjyrebestillinger ol. vil ta lenger tid å få sendt avgårde. Det vil også medlemspakker til nye medlemmer, men dette vil de innmeldte få beskjed om. Det er også fint om man har anledning til å utsette innsending av eventuell post.

 

Landsmøtet 5.-7. juni

Intensjonen er å legge ut skjema for påmelding til landsmøtet 5.-7. juni, i slutten av mars. Om dette skulle bli endret pga situasjonen, legger vi ut beskjed. Vi må ta høyde for at landsmøtet kan utsettes. Vi vil derfor be folk om å vente med å bestille reise til dette er mer avklart.

 

Utsettelse av årsmøter

Vi ber alle om å utsette alle møter og sammenkomster som er planlagt de nærmeste dagene og ukene i LEVE, om de ikke er tvingende nødvendig. Det gjelder uavhengig av antall deltakere, og det gjelder også årsmøter. I LEVEs vedtekter står at forslag som ønskes å bli behandlet på landsmøtet må sendes skriftlig til landsstyret innen 15. mars. Denne fristen kan nå utsettes, for fylkeslag som utsetter sine årsmøter, også for innsending av årsrapport 2019. For dere som allerede har hatt deres årsmøter, kan fortsatt forholde dere til fristen 15. mars.

 

Det er fint om dere som ikke har hatt årsmøte, og som nå utsetter det, sender beskjed om det til [email protected]. Sett gjerne en ny dato 2-3 uker frem i tid i første omgang – slutten av mars/begynnelsen av april – og følg med på utviklingen. Vurder også om det er andre måter å gjennomføre årsmøtet på, slik som telefonkonferanse og utsending av signeringsdokument på epost. Om det er veldig vanskelig med utsettelse av ulike årsaker, ring Terese på 95 12 88 50, så drøfter vi det sammen.

 

Det kan være det også er planlagt sammenkomster for etterlatte og berørte. Vi vet alle hvor mye det betyr for LEVEs medlemmer å være sammen. Men det betyr enda mer å ta vare på hverandres helse i tiden fremover. Foreløpig er noen områder mer berørt enn andre, men føringene er nå helt klare: alle må gjøre samme innsats på tvers av regioner. Slik kan vi sammen jobbe for å redusere smitte.

 

Nå trenger vi trygge føringer og klare retningslinjer, så slipper hver og en å måtte vurdere hva som er rett å gjøre. Dette er hvordan vi nå gjør det i LEVE, vi håper og tror vi har alle med oss på det. Denne siden vil bli oppdatert underveis om vi gjør noen nye vurderinger LEVEs følgere bør vite om.