I usikre tider som dette har gode og ivaretakende rammer ekstra stor betydning for oss mennesker. Gjør derfor det som gir deg gode, positive følelser. Det er ingen motsetning til det å være fornuftig og å følge gode råd for å redusere smitte.

Hold ekstra kontakt med familie, venner og bekjente – husk at alle er i akkurat samme situasjon nå, gjør det til en oppgave å finne gode aktiviteter sammen. En kopp te over Skype eller FaceTime, en tur med en meter fra hverandre i skog og mark med kaffe i hver sin termos o.l.

Tren på trimsykler og online og legg inn go’musikk på øret – Spotify eller Youtube med sen 70-talls disco er strålende!

Finn frem bøker du har hatt lyst til å lese på fritid. Visste du at man kan låne e-bøker gratis på Biblioteket (via App).

Lag en liste med filmer og serier for hyggelig kveldskos (tips: Le Bureau på nrk.no – fransk etterretning – eller Sanditon, også på NRK, om det passer med Jane Austen-romantikk:) Tips venner og bekjente om du ser noe bra!

Andre ting du kan gjøre: Bake noe godt, så frø i vinduskarmen, spill et brettspill med barna eller legg en kabal, drikk en kopp kaffe i solen.

Og ikke minst: ta vare på deg selv, slik at vi også kan ta vare på hverandre. Ta kontakt med ditt fylkeslag om du trenger samtaler underveis.

Tilbake