Avlysning: Familiesamling på Modum bad og Viken senter

Kjære dere som skulle delta på familiesamling i regi av LEVE i september (Viken senter) og i oktober (Modum Bad). På grunn av de store begrensingene som smittesituasjonen setter for alle arrangementer nå i høst, har LEVE, i nært samarbeid med Modum Bad og Viken senter, besluttet å flytte samlingene til våren 2021. Vi beklager…

Publisert: 31. august 2020

leve-bilde-til-nett-1500x600_c

Kjære dere som skulle delta på familiesamling i regi av LEVE i september (Viken senter) og i oktober (Modum Bad).

På grunn av de store begrensingene som smittesituasjonen setter for alle arrangementer nå i høst, har LEVE, i nært samarbeid med Modum Bad og Viken senter, besluttet å flytte samlingene til våren 2021.

Vi beklager derfor å måtte meddele at familiesamlingene 17.-20. september og 16.-18. oktober er avlyst.

Vi innså at eventuelle smitteforekomster vil få store konsekvenser for alle deltakere, og de omfattende tiltakene for å forebygge smitte ville føre til at deltakerne ikke kunne være sammen på den måten vi ønsker. Samlingen skal være et godt sted å møte andre med ganske like opplevelser som din familie har, og mange aktiviteter er planlagt ut fra det. Dette vil ikke være mulig å få til i høst. Vi planlegger ut fra at våren 2021 blir mer normal, og sender dere ny dato for familiesamlingen så fort den er klar.

LEVE beklager sterkt at samlingene måtte flyttes. Vi håper dere benytter muligheten til samtaler med likepersoner i deres fylkeslag. Finn ditt fylkeslag her

 Dere er også velkommen til å ta kontakt med Ruth Eili Ruud som på vegne av LEVE gjerne formidler kontakt med koordinator for likepersonene i deres fylke. Ruth Eili kan kontaktes på e-post: Ruth Eili Ruud [email protected]