LEVE inviterer til digitalt landsmøte 3.oktober 2020.

Invitasjon til LEVEs digitale landsmøte 2020 Kjære medlem i LEVE LEVEs landsmøte 2020 var opprinnelig planlagt på Stiklestad i Trøndelag, men grunnet Covid-19 ble dette arrangementet dessverre avlyst. I stedet bestemte landsstyret at årets landsmøte skulle gjennomføres digitalt på Zoom 3. oktober 2020, klokken 09:00 – 16:00. Vi håper det er mange som ønsker å…

Publisert: 16. september 2020

startup-593341_1920

Invitasjon til LEVEs digitale landsmøte 2020

Kjære medlem i LEVE

LEVEs landsmøte 2020 var opprinnelig planlagt på Stiklestad i Trøndelag, men grunnet Covid-19 ble dette arrangementet dessverre avlyst. I stedet bestemte landsstyret at årets landsmøte skulle gjennomføres digitalt på Zoom 3. oktober 2020, klokken 09:00 – 16:00.

Vi håper det er mange som ønsker å delta. Delegater har talerett og stemmerett, mens alle andre møtedeltakere har talerett som medlem i LEVE. Alle demokratiske prosesser vil bli godt ivaretatt. Vi vil også legge til rette for god bistand og veileder for digital møtedeltakelse, slik at landsmøtet skal oppleves lett tilgjengelig for alle som ønsker å delta fra sin egen PC/Mac eller nettbrett. Mobil kan ikke benyttes.

Påmeldingsfrist er 17. september 2020. GÅ TIL PÅMELDING

Det er viktig at alle fyller ut både epost og telefonnummer. Møtelink vil sendes ut til alle påmeldte på e-post. 

 Vi arrangerer et test-møte for alle påmeldte tirsdag 29. september kl. 17 – 18.

Påmeldte vil få en egen e-post om denne dagen, sammen med en veileder for Zoom. Vi anbefaler alle om å delta her, for testing av ulike verktøy, av saksgjennomføring etc. Les mer om dette i påmeldingsskjemaet og i sakspapirer for landsmøtet 2020. 

Sakspapirer for landsmøte 2020 er sendt som PDF-dokumenter til alle fylkeslagene. I tillegg finner du saksdokumentene HER

 

Velkommen til LEVEs landsmøte 2020!