Påmelding til kurset “Selvmordsfare – hva kan jeg gjøre?” fra Vivat selvmordsforebygging

Velkommen til online-kurs om selvmordsforebygging – et samarbeid mellom LEVE og Vivat selvmordsforebygging. Kurset vil inneholde følgende:  Vi gir en kort innføring i hva vi kan gjøre hvis vi blir bekymret for selvmordstanker. Hvilke signaler kan vi se etter? Hvordan kan vi spørre om selvmordstanker? Hvordan kan vi ta imot svaret og hvem har vi…

Publisert: 16. september 2020

Skjermbilde 2020-06-26 kl. 15.17.43 1(2)

Velkommen til online-kurs om selvmordsforebygging – et samarbeid mellom LEVE og Vivat selvmordsforebygging.

Kurset vil inneholde følgende: 

Vi gir en kort innføring i hva vi kan gjøre hvis vi blir bekymret for selvmordstanker. Hvilke signaler kan vi se etter? Hvordan kan vi spørre om selvmordstanker? Hvordan kan vi ta imot svaret og hvem har vi å støtte oss på som kan gi videre hjelp? Vi vil også reflektere over holdningsbarrierer vi kan møte i oss selv, som kan gjøre det vanskelig å snakke åpent om selvmord.

Dette er en vanskelig tematikk som gjør noe med oss, så derfor er online-kurset lagt opp slik at det er rom for å stille spørsmål og ha en god dynamikk og dialog om de aktuelle temaene. 

Dag: Torsdag 22.oktober

Tid: 18:00 – 20:00 (inkludert 15 min. pause)

Sted: Digitalt via Zoom

Påmelding: her

Aldersgrense: 18 år. 

Tidsrammen er satt til to timer, og derfor vil vi ikke kunne gå i dybden, men vi håper at ved å snakke om de ulike temaene så vil vi stimulerer til mer nysgjerrighet og et ønske om å lære mer. 


For mer informasjon gå til https://vivatselvmordsforebygging.net/

Online-kurset er et samarbeid mellom LEVE og Vivat og vil holdes av Johan Lindmark og Anette Seierstad Skrindo, begge fra Vivat.

Se SOS-filmen fra Vivat for mer informasjon om temaer som dekkes i kurset.