Yoga med LEVE Oslo – NY DATO

Kjære alle i LEVE Oslo, Vi lever i en utfordrende tid med pandemi, og et delvis avstengt samfunn. Alle treningssentre ble pålagt stenging frem til 1.desember. Det betyr at Yoga og mindfulness kurset 21.november må utgå.  Vi håper på at situasjonen ser bedre ut 6.desember og vi inviterer igjen til et 2,5 timers kurs i…

Publisert: 28. oktober 2020

meditation-3338691_1920

Kjære alle i LEVE Oslo,

Vi lever i en utfordrende tid med pandemi, og et delvis avstengt samfunn. Alle treningssentre ble pålagt stenging frem til 1.desember. Det betyr at Yoga og mindfulness kurset 21.november må utgå.  Vi håper på at situasjonen ser bedre ut 6.desember og vi inviterer igjen til et 2,5 timers kurs i Yoga og Mindfulness for etterlatte og berørte ved selvmord.

Yoga er en flere tusen år gammel metode som særlig legger vekt på å forene kropp og sinn. Pusten er sentral, og gjennom øvelser og bevissthet regulerer man pusten, bidrar til å demper negativt stress, og løse opp kroppslige blokkeringer.

Kurset blir ledet av Monica Smith, som selv er etterlatt og fylkesleder i LEVE Oslo. Monica har 35 års undervisningserfaring innen dans og bevegelse, og 10 års erfaring med Yoga.

Kurset er tilgjengelig for alle, gratis og du trenger ingen erfaring med Yoga for å delta. Monica underviser Hatha yoga som er en klassisk yogaform. Alt foregår i et rolig tempo, og vi fokuserer på tilstedeværelse i trygge rammer.

Klassen er gratis og det er plass til maks 16 personer. Ta på klær som gjør det lett å bevege deg. Vi bruker ikke sko.

Tidspunktet er lørdag 5.desember fra 1200-1430.

Stedet er Studio64, Kirkeveien 64 ,0364 Oslo www.studio64.no

Påmelding innen 30.november til [email protected]

Varmt velkommen!

NB! Vi ivaretar smittevernhensyn etter Helsedirektoratets retningslinjer. Ikke møt opp om du kjenner deg forkjølet, hold avstand og vask hender.