Endre medlemskapstype?
LEVE har fire typer medlemskap: enkeltmedlemskap, familiemedlemskap, ungdom/ung voksen (Unge LEVE) og støttemedlemskap. Ønsker du å endre medlemskapstype, vennligst ta kontakt med sekretariatet FØR du betaler årets kontingent.

 

Kontingentbetaling 2021 via giro i posten, SMS eller MinSide
Dersom du ikke allerede har betalt kontingent for 2021, er det nå tid for å betale årets medlemskontingent. Du kan velge mellom tre betalingsmåter:

  1. Du kan enten benytte giroen som kommer i posten sammen med LEVEnytt i disse dager
  2. Eller du kan betale kontingenten via SMS fra LEVE, som sendes torsdag 18. mars. I SMSen finner du en betalingslenke. Når du klikker på lenken kan du betale med VISAkort eller Vipps. NB! SMS går kun ut til medlemmer med betalt kontingent i 2020
  3. Eller via MinSide: leve.profundo.no/minside og under «Mitt medlemskap»

Pass på at du betaler kontingenten kun EN gang!

Tilbake