Boklansering

  I forbindelse med utgivelsen av boken ønsker vi å invitere til lansering med et spennende program, som man kan lese mer om her: Invitasjon til boklansering Boken kan også kjøpes under denne linken.   Dato: Fredag 20.august 2021 Tid: 17:00 – 18.15 Sted: Cappelen Damm, Akersgata 47/49, 0055 Oslo Arrangementet vil også streames. Linken blir…

Publisert: 04. august 2021

9788202669195

 

I forbindelse med utgivelsen av boken ønsker vi å invitere til lansering med et spennende program, som man kan lese mer om her: Invitasjon til boklansering

Boken kan også kjøpes under denne linken.

 

Dato: Fredag 20.august 2021

Tid: 17:00 – 18.15

Sted: Cappelen Damm, Akersgata 47/49, 0055 Oslo

Arrangementet vil også streames. Linken blir lagt ut på LEVEs Facebook-side og på arrangementsiden til Cappelen Damm.

 

Med boken ønsker vi å bidra til større åpenhet og en skarpere debatt om selvmord og selvmordsforebygging, både i et folkehelseperspektiv og fra perspektivet til risikoutsatte, selvmordoverlevende og etterlatte. Et bredt utvalg skribenter – fra forskere, politikere og kjente samfunnsstemmer til personer med egenerfaring, fylkeslagsrepresentanter og likepersoner i LEVE – har bidratt med viktige og nye perspektiver på selvmord, alle med ett mål til felles: å redusere antall selvmord i Norge.

 

               

Redaktører Kari Dyregrov og Vigdis Sogne-Møller

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ingen påmelding.