LEVE søker ny generalsekretær

LEVEs generalsekretær har sagt opp sin stilling og vi søker nå en ny person til denne viktige rollen. Har du engasjement for organisasjonsutvikling, personalledelse, politisk arbeid og frivillighet – og hjerte for LEVEs fanesaker – så er kanskje generalsekretær-rollen noe for deg? Les mer om stillingen her: Generalsekretær – Kompass HRG   OBS: For alle…

Publisert: 05. august 2021

jeshoots-com-LtNvQHdKkmw-unsplash

LEVEs generalsekretær har sagt opp sin stilling og vi søker nå en ny person til denne viktige rollen. Har du engasjement for organisasjonsutvikling, personalledelse, politisk arbeid og frivillighet – og hjerte for LEVEs fanesaker – så er kanskje generalsekretær-rollen noe for deg? Les mer om stillingen her:

Generalsekretær – Kompass HRG

 

OBS: For alle spørsmål, kontakt rekrutteringsselskapet Compass direkte. Se kontaktopplysninger i stillingsannonsen.