Selvmordsforebyggende seminar/webinar på Litteraturhuset i Oslo tirsdag 7. september

  Tema er «Forebyggingsarbeid for postpandemi». Blant annet skal direktør for Ukom, Pål Iden, fortelle om Ukoms rapport om psykisk helse for barn og unge, med spesielt fokus på betydningen av lavterskeltilbud etter pandemien. (Ukom: Statens undersøkelseskommisjon for helse- og omsorgstjenesten.) Vi løfter også frem økonomi og gjeld som risikofaktor for selvmord spesielt blant menn,…

Publisert: 31. august 2021

Presentasjoner_plakater_page-0001

 

Tema er «Forebyggingsarbeid for postpandemi». Blant annet skal direktør for Ukom, Pål Iden, fortelle om Ukoms rapport om psykisk helse for barn og unge, med spesielt fokus på betydningen av lavterskeltilbud etter pandemien. (Ukom: Statens undersøkelseskommisjon for helse- og omsorgstjenesten.) Vi løfter også frem økonomi og gjeld som risikofaktor for selvmord spesielt blant menn, med bl.a. Guro Eriksrud fra Smart Økonomi. Se hele programmet HER.

Olafprisen 2021 vil deles ut. Årets Olafpris går til forsvarets «SOLDATAKSJONEN 2021», for deres fokus på unge og psykisk helse. Vi gratulerer! Les om SOLDATAKSJONEN HER

 Les mer om hele arrangementet på Litteraturhuset HER

Arrangører: LEVE sentralt, Unge LEVE, Røde Kors og Røde Kors Ungdom, med støtte av NSSF.

Tid: Kl. 18 – 19.30. Sal: Wergeland. Arrangementet streames live. Gratis inngang.

 

Livestreamen kan følges her: