Ny vikar på kommunikasjon i LEVE og administrasjon i Unge LEVE

Ellen Anker Storset tar i disse dager over jobben som kommunikasjonskonsulent i 50 prosent stilling etter Catharina Heide Amundsen. Ellen vil også bistå Unge LEVE administrativt. Engasjementet varer fram til sommeren. Dette er ikke første gangen Ellen er engasjert i LEVE. I 2018 var hun med under gjennomføringen av Verdensdagen for selvmordsforebygging. Hun jobbet også…

Publisert: 25. januar 2022

Versjon 2
Ellen Anker Storset tar i disse dager over jobben som kommunikasjonskonsulent i 50 prosent stilling etter Catharina Heide Amundsen. Ellen vil også bistå Unge LEVE administrativt. Engasjementet varer fram til sommeren.

Dette er ikke første gangen Ellen er engasjert i LEVE. I 2018 var hun med under gjennomføringen av Verdensdagen for selvmordsforebygging. Hun jobbet også med kartlegging av likepersonsarbeidet, som innholdsprodusent for Facebook, med relanseringen av leve.no og lanseringen av LEVEstories. I tillegg  jobbet hun med opplæring av fylkeslagene i overgangen til nye personvernregler.

Hun har i flere år jobbet som frilanser innen prosjektledelse og kommunikasjon for frivillige organisasjoner, bla.a. i Frivillighet Norge, Blå Kors Norge og Norges Handikapforbund. De senere årene har hun også jobbet i kommunikasjonsavdelingen hos Norad.

Ellen bor med mannen Jørund og tenåringene Sanna og Carsten i Drøbak, og familiens nyeste tilskudd, koronahunden Ellie. 
Ellen er glad for å være tilbake i LEVE og sier:
– LEVE er en organisasjon som er viktig både for etterlatte etter selvmord på individnivå, og som en aktør for folkeopplysning og forebygging på samfunnsnivå. Jeg ser fram til å jobbe for og med etterlatte og frivillige i både LEVE og Unge LEVE.

Ellen er klar for å bistå dere og vil gjerne at dere tar kontakt om smått og stort. E-post adressen hennes er [email protected] og du treffer henne på nummer 940 59 185.

 

Foto: Rolf Anders Storset