Informasjon om kontingent og medlemskapstyper for 2022

Endre medlemskapstype? LEVE har fire typer medlemskap: enkeltmedlemskap, familiemedlemskap, ungdom/ung voksen (Unge LEVE) og støttemedlemskap. Ønsker du å endre medlemskapstype, vennligst ta kontakt med sekretariatet FØR du betaler årets kontingent ([email protected]) Kontingentbetaling 2022 via giro i posten, SMS eller MinSideDersom du ikke allerede har betalt kontingent for 2022, er det nå tid for å betale…

Publisert: 17. mars 2022

Lyset du treng finst...-2

Endre medlemskapstype? LEVE har fire typer medlemskap: enkeltmedlemskap, familiemedlemskap, ungdom/ung voksen (Unge LEVE) og støttemedlemskap. Ønsker du å endre medlemskapstype, vennligst ta kontakt med sekretariatet FØR du betaler årets kontingent ([email protected])

Kontingentbetaling 2022 via giro i posten, SMS eller MinSideDersom du ikke allerede har betalt kontingent for 2022, er det nå tid for å betale årets medlemskontingent. Du kan velge mellom tre betalingsmåter:

  1. Du kan enten benytte giroen som kommer i posten sammen med LEVEnytt.
  2. Eller du kan betale kontingenten via SMS fra LEVE, som sendes fredag 18. mars. I SMSen finner du en betalingslenke. Når du klikker på lenken kan du betale med VISAkort eller Vipps.
  3. Eller via MinSide: leve.profundo.no/minside og under «Mitt medlemskap»

Pass på at du betaler kontingenten kun EN gang.