Pappanettverket høsten 2022 – Oslo/Akerhus

Hei alle i Pappanettverket. Vi håper sommeren har vært så bra som mulig for alle. Pappanettverket starter opp med tre åpne møter i høst. Onsdag 24.august: Oddbjørn Sandvik (psykolog og mangeårig sorgterapeut) innleder til samtale.  I tillegg setter vi av god tid for en felles prat om Pappanettverket fremover. Hva er bra og hva er…

Publisert: 22. august 2022

Hei alle i Pappanettverket.

Vi håper sommeren har vært så bra som mulig for alle. Pappanettverket starter opp med tre åpne møter i høst.

  • Onsdag 24.august: Oddbjørn Sandvik (psykolog og mangeårig sorgterapeut) innleder til samtale. 

I tillegg setter vi av god tid for en felles prat om Pappanettverket fremover. Hva er bra og hva er ikke så bra? Hva ønsker vi fremover? Flere sosiale treff? Kurskvelder (skriving, kunst)? Turer? 

Det blir også informasjon om ny samtalegruppe under ledelse av Oddbjørn, hvor det fortsatt er noen ledige plasser. 

 

  • Onsdag 5. oktober: Ragnar Karem (økonom, tidligere banksjef, parterapeut, mm.) innleder til samtale om parforhold i krisetider.

 

  • Onsdag 30.november: Jan Bulukin (en av oss) holder innlegg om sin vei etter selvmordet. 

 

Som alltid setter vi av tid til samtale både i pausen og ellers. 

 

Alle møter er kl 19 hos Link Oslo i Kirkeveien 61.

 

Vel møtt.

På vegne av Pappanettverket AU

v/ Jon, 91707500

 

Om Pappanettverket

Du er kanskje en pappa som har opplevd det utenkelige ved å miste et barn i selvmord. I en slik situasjon stopper alt opp og man vet kanskje hverken ut eller inn. Det kan kanskje være en trøst at du ikke er alene, for vi er flere som vet mye om hvordan du har det. Vi har vært der selv. 

Gjennom det siste året har vi vært en liten gruppe menn som har møttes regelmessig. Det vi har felles er at vi alle har mistet barn i selvmord, og en erfaring vi har gjort oss er at å dele egne erfaringer i et felleskap med andre, kan være til stor hjelp. 

I et, på mange måter meningsløst mørke, kan nettopp det å møte andre som forstår, være et lite lyspunkt, som etterhvert kan vokse seg større. I dag har vi i dette nettverket kjent hverandre ett år, og vi har snakket om det å kunne dele av våre erfaringer på en måte som også hjelper andre. 

Coverbilde: Katie Moum, Unsplash