Meld deg på årets Ungdomssamling her!

Unge LEVE er glade for å ønske velkommen til ny ungdomssamling i september! Hvordan er det å være på ungdomssamling? Ungdomssamling er en trygg og fin møteplass. Man blir delt inn i faddergrupper hvor man får sin egen fadder og fagperson man har mye kontakt med gjennom helgen. Vi har lagt opp et program med…

Publisert: 13. juni 2023

Unge LEVE Ungdomssamling

Unge LEVE er glade for å ønske velkommen til ny ungdomssamling i september!

Hvordan er det å være på ungdomssamling?
Ungdomssamling er en trygg og fin møteplass. Man blir delt inn i faddergrupper hvor man får sin egen fadder og fagperson man har mye kontakt med gjennom helgen. Vi har lagt opp et program med ulike aktiviteter og sorgstøtte, hvor du kan delta på det du ønsker. Mange har trodd at å være på samling er bare trist og leit, men her er det rom for å smile og le sammen også. Mange som er på samling har også holdt kontakten og fått nye vennskap. Det å kunne ha en venn eller bekjent som har vært igjennom det samme og forstår de følelsene man sitter igjen med kan være fint og viktig for veien videre.

Tidligere deltakerne på ungdomssamling har gitt uttrykk for at samlingen er et unikt fellesskap, har gitt en bedre forståelse av egen sorgprosess, fått en til å føle seg mindre alene, gitt et nettverk og normalisert følelsene i sorgen.

Du vil få praktisk informasjon, tidspunkter og program når det nærmer seg. Om det blir fullt, settes du opp på venteliste.

På våre ungdomssamlinger er det vanlig at man deler rom med andre unge etterlatte. I år vil det bli slik at man deler rom med en annen person. Ønsker man å bo med noen man kjenner, kan man ønske seg dette i påmelding. Når det er sagt – er det mange som kommer på ungdomssamling uten å kjenne noen, dersom man føler seg usikker på å dra alene. Så skal du vite at du ikke er alene og du vil bli kjent med nye mennesker.

Praktisk informasjon:
Sted:
 Hummeren hotell, Tananger
Tid: Fredag 22. september – søndag 24. september
Hva får du: Unge LEVE dekker overnatting, mat og aktiviteter
Hvem kan delta: Alle unge etterlatte og berørte i alderen 18-35 år. Er du under 18 år kan du også delta, men helst sammen med en annen person over 18 år. Ta kontakt med oss ved spørsmål.
Reise: Dersom du flyr, er nærmeste flyplass Sola flyplass i Stavanger. Hotellet ligger 15 minutter fra flyplassen, så det er kort avstand. Unge LEVE refunderer reisekostnader opp til 2000,- Du må selv legge ut for reisen og vil få refundert i etterkant.

Meld deg på årets ungdomssamling her!

Har du spørsmål, kan du kontakte Unge LEVE på [email protected] eller tlf 92881554.