Unge LEVE inviterer til ungdomskontaktsamling!

Vi ser viktigheten av å samles fysisk og inviterer til en samling i Oslo 26-27 august for ungdomskontakter og styret i Unge LEVE. Vi vil legge opp til faglig påfyll som er relevant for de unge frivillige, sosiale aktiviteter og arbeid rundt rollen som ungdomskontakt. Mer informasjon kommer fortløpende. Påmelding finner du her! Dersom ikke…

Publisert: 14. juni 2023

Skjermbilde 2022-09-27 kl. 12.51.36

Vi ser viktigheten av å samles fysisk og inviterer til en samling i Oslo 26-27 august for ungdomskontakter og styret i Unge LEVE. Vi vil legge opp til faglig påfyll som er relevant for de unge frivillige, sosiale aktiviteter og arbeid rundt rollen som ungdomskontakt.

Mer informasjon kommer fortløpende.

Påmelding finner du her!

Dersom ikke ungdomskontakten kan delta, ønsker vi gjerne at en annen fra fylkeslaget deltar for vedkommende.