Ungdomssamling 2023

Det var 44 unge etterlatte og berørte som var samlet gjennom helgen 22-24 september sammen med dyktige og varme fagfolk, engasjerte frivillige fra LEVE Rogaland og ikke minst, faddere som selv er unge etterlatte og frivillige på samlingen. Unge LEVEs grunntanke er at ingen skal måtte stå alene i sorgen, og det opplever vi at helgen bidro til.

Publisert: 04. oktober 2023

383908414_6717163491710385_2917731434114498170_n

På ungdomssamling kan sorgen få plass, på lik linje med alle andre følelser. Men det er også rom for glede og latter.

Samlingen skaper et trygt felleskap hvor alle følelser har plass. Du blir godt ivaretatt og det er trygt å kjenne litt ekstra på følelsene sine

Gjennom helgen kunne deltakerne velge mellom aktiviteter som padel, gåtur eller sirkeltrening som fysisk aktivitet, foredrag med tema “Hvordan kan det å miste som barn og ungdom kan påvirke deg i relasjoner videre i livet?” med Linda Thomassen fra RVTS Vest, workshop om skyld, skam og ensomhet med Knut Andersen eller delta i samtalegrupper. På søndag hadde deltakerne mulighet til badstue og bade om de ønsket det. Lørdag kveld tente vi lys for dem vi har mistet – en tradisjon i Unge LEVE.

Våre støttespillere

Takk til alle som bidro til årets ungdomssamling. Årets samling var støttet av Bergesenstiftelsen, Anthonstiftelsen, Stiftelsen Kaare Berg og Stiftelsen Scheibler.

Vi er så glade for at alle dere som valgte å delta på samling.
Vi gleder oss allerede til samling i 2024!