Å være student i sorg – webinar

Unge LEVE inviterer til webinar "Å være student i sorg" sammen med SIO og Studenthumanisten torsdag 15. februar kl 17.00-18.30.

Publisert: 13. februar 2024

Skjermbilde 2024-02-13 kl. 11.08.28

Vi inviterer til webinar med tema om “Å være student i sorg”.

Det er spesielt rettet mot studenter som har mistet noen i selvmord, men det er åpent og gratis for alle som ønsker å delta.

Vi skal snakke om hvordan det kan være for en student å være i sorg etter å ha mistet noen til selvmord. Hva er sorg, hvordan kan det oppleves, hva innebærer en sorgprosess, dilemmaer ved å være student og etterlatt, studiemestring og studieplanlegging.

Når: Torsdag 15. februar
Kl: 17.00-18.30
Hvor: Zoom – Link sendes ut et par dager før
Påmeldingsskjema finner du her!

Våre foredragsholdere:

  • Jennifer Syddal, SIO Helse (Studentsamskipnaden i Oslo)
    Jennifer er utdannet klinisk sosionom og jobber som studentrådgiver. I SIO Helse har hun samtaler med studenter om alt fra stress- og studiemestring, økonomi, emosjonelle og relasjonelle utfordringer. I tillegg har hun sorggrupper for studenter i Oslo.
  • Birgitte Fredriksen, Studenthumanisten fra Human Etisk forbund
    Birgitte jobber som studenthumanist og er ansatt i Human Etisk forbund. Hun er utdannet pedagog og filosofisk praktiker og har jobbet som lærer på ungdomsskole. Hun jobber til daglig ved Livssynsåpent samtalesenter ved UIO. Birgitte snakker med studenter om alle temaer som er aktuelle for dem, ingen samtaleemner er for store eller for små.