Laster Arrangementer

Oppland | LEVE

HÅP // Gratis intimkonsert på Fabrikken

LEVE Oppland ønsker varmt velkommen til konsert med visepoesiduoen HÅP som lanserer sitt debutalbum «LEV» med en landsomfattende turné våren 2024.
Duoen Håp, kvinne og mann, ser mot kameraet

Etter å ha spilt nærmere 60 konserter i 2023, spiller de endelig sin første konsert på Lillehammer! Du er velkommen til en håpefull kveld med splitter nye låter og en fin flokk å varme seg på!

HÅP Med en unik blanding av visepop og slampoesi, leken tilstedeværelse på scenen og et brennende engasjement for pyskisk helse og inkludering, er konsertene med HÅP umulige å komme uberørt fra. Målet deres er å gjøre verden litt varmere 🔥

I mars 2024 kommer debutalbumet LEV, produsert av Conor Patrick og med et nedstrippet sound som forsterker budskapet om medmenneskelighet.

«En konsertopplevelse med så mye sjelefred, og samtidig så mange nye måter å se tilværelsen på. En magisk liten aften.» – Harstad Tidene

Det er noe uventet og nytt i måten Åsmunds slampoesi møter Annas gitarspill og glødende stemme, men også umiddelbart selvsikkert og nært. HÅP gjør sterkt inntrykk på publikum når de dykker uredd inn i alvoret, samtidig som de særegne låtene peker optimistisk mot en håpefull framtid.

Visesanger Anna Holand mistet lillesøsteren sin i selvmord i 2012. Etter dette har psykisk helse vært en rød tråd gjennom låtskriving og konserter, og i 2023 slo hun seg sammen med poet Åsmund Seip (Poesimedisin), som i bøker og på scenen formidler ærlig om angst og kjærlighet. Sammen ønsker de å spre håp gjennom en unik blanding av visesang og slampoesi.

Detaljer for aktiviteten

Dato og tid

21. mars | 19:00 - 21:00

Fabrikken

Løkkegata 9,
Lillehammer,