Laster Arrangementer

Nasjonalt | Unge LEVE

Ungdomssamling

Unge LEVE inviterer til vår nasjonale årlige ungdomssamling 11-13 oktober i Bodø, Nordland fylkeskommune.

Vi er så glade for å invitere til ny ungdomssamling!

Denne gangen skal vi nordover til Bodø på Saltstraumen hotell. Ungdomssamlingen er fra fredag til søndag. Velkomst fra kl 18.00 på fredag og vi avslutter kl 14.00 på søndag.

Ungdomssamling er Unge LEVEs årlige nasjonale samling for unge etterlatte og berørte etter selvmord. Her får du møte andre som har opplevd noe lignende som deg selv, noe vi vet kan hjelpe i sorgprosessen. Du får også møte ansatt i Unge LEVE, styret i Unge LEVE og fagpersoner, som er der for å støtte og trygge deg gjennom helgen. Du vil å få en faddergruppe, som består av en fagperson og en fadder, som følger opp deg og din gruppe gjennom helgen.

Selve programmet vil bli klart nærmere høsten. Men vi tilbyr alltid fysiske aktiviteter, samtalegrupper, faglige foredrag og sosiale aktiviteter som spillkveld og quiz. På lørdag kveld har Unge LEVE tradisjon for en lystenning, hvor vi tenner lys for dem vi har mistet.

Opphold og måltider er inkludert og gratis. Vi dekker reisekostnader opptil 2000 kr etter samlingen er gjennomført. Reisen booker og legger du ut for som deltaker selv, slik at du velger den reisemåten som er best for deg. Så får du igjen reisekostnadene via vårt digitale system i etterkant av samlingen. Du bør vente med å booke reise til du har fått bekreftet plass.

På Ungdomssamlingen vil man dele rom med en annen deltaker. Vi setter opp romfordeling etter ønsker, alder og matcher deg og den andre på best mulig måte.

Vil du vite mer om Ungdomssamling? Her finner du mer generell informasjon.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen spørsmål på [email protected] eller direkte til Veronica på [email protected].

Vi gleder oss til å se deg!

 

Obs: Ungdomssamligen er nå fullbooket. Du kan fortsatt melde deg på, men det er en liten venteliste. Så raskt du eventuelt får plass, får du beskjed.

Detaljer for aktiviteten

Dato og tid

11. oktober | 18:00 - 13. oktober | 14:00

Bodø

8056 Bodø,