Lyst til å være med på familiesamling på Modum Bad?

Et sted å komme til – for veien videre «Det har vært godt å få stoppe opp og bruke tid – igjen – på dette svært vanskelige kapittelet i livet.» Deltager fra fjorårets samling. Kildehuset, Modum Bad, vil i samarbeid med LEVE og Extrastiftelsen tilby familier som har opplevd selvmord et sted å komme til…

Publisert: 25. april 2017

Et sted å komme til – for veien videre

«Det har vært godt å få stoppe opp og bruke tid – igjen – på dette svært vanskelige kapittelet i livet.» Deltager fra fjorårets samling.

Kildehuset, Modum Bad, vil i samarbeid med LEVE og Extrastiftelsen tilby familier som har opplevd selvmord et sted å komme til sammen med andre familier som har opplevd det samme.

I denne forbindelse inviterer vi til en tre dagers samling for hele familien. Samlingen vil inneholde en kombinasjon av faglig formidling, individuelle rådgivningssamtaler for hver familie, fysisk aktivitet i vakker natur, kulturelt innslag og meningsfullt samvær og erfaringsdeling med familier som har opplevd noe av det samme.

Tidspunkt: Fredag 15. – søndag 17. september 2017
Sted: Kildehuset, Modum Bad, Vikersund
Pris: Vi jobber for at samlingen skal være så rimelig som mulig. Egenandel på kr 600,- pr. person (forutsetter medlemskap hos LEVE). Gratis for barn under 12 år.
Påmeldingsfrist: 2. juli 2017

For påmelding trykk her, skroll helt ned på siden, der ligger påmeldingsskjemaet.

VELKOMMEN!