Årets prisvinner!

Gratulerer Kirsti Silvola

Publisert: 05. september 2017

Skjermbilde 2017-09-05 kl. 13.59.12

Vi ønsker å gratulere Kirsti Silvola med årets Olafs-pris!

I går ble prisen for 2017 delt ut til spesialrådgiver i RVTS Øst, Kirsti Silvola, med begrunnelse i hennes pionerinnsats med å hente kurset “Førstehjelp ved selvmordsfare” til Norge, som over 40 000 mennesker i Norge nå har tatt. Videre har hun skapt varige selvmordsforebyggingstiltak ved å ha bygget opp den landsdekkende organisasjonen VIVAT Selvmordsforebygging.
Kirsti Silvola ble overrakt prisen av styreleder i LEVE, Vigdis-Songe-Møller på arrangementet «Selvmordsforebygging: For mye åpenhet?» i Litteraturhuset. Vi gratulerer!

Olaf-prisen (tidligere Olafs Minnepris) er etablert av stiftelsen Olafs Minnefond til forebygging av selvmord blant unge. Prisen tildeles som en anerkjennelse til en person som har bidratt med fremragende vitenskapelig arbeid eller kunnskapsformidling innenfor feltet selvmordsforebygging blant barn og ungdom.