Rådgivning: Er jeg normal?

"Hukommelsen min fungerer ikke, den har aldri helt blitt som før... Er dette normalt?". "Jeg synes det er vanskelig å snakke om sorgen min sammen med mamma, hun har det jo så vondt selv". Kanskje rådgivningen kan være noe for deg?

Publisert: 26. september 2017

https://pixabay.com/

Hva er vel egentlig normalt?

Modum Bad tilbyr nå rådgivningsdager for etterlatte og berørte ved selvmord. Her kan du stille spørsmål om alt mellom himmel og jord. 

Velkommen til rådgivningsdager for etterlatte ved selvmord

“Hukommelsen min fungerer ikke, den har aldri helt blitt som før… Er dette normalt?”. “Jeg synes det er vanskelig å snakke om sorgen min sammen med mamma, hun har det jo så vondt selv”. “Jeg gråter lite, men jeg savner han fortsatt”. “Hvordan blir det å møte en ny? Hvordan skal jeg fortelle om det jeg har opplevd”. “Jeg sier av og til at jeg har 2 barn, selv om jeg har 3”. “Hvorfor blir jeg så sint på barna mine, de er jo også i sorg”. 

I samarbeid med LEVE og Extrastiftelsen tilbyr Kildehuset på Modum Bad rådgivningssamtaler for familier som har mistet noen ved selvmord. Tema og opplegg på rådgivningen tilpasses deres egne ønsker og behov.

Eksempler på temaer til rådgivningen:

Sitatene ovenfor er temaer du kan snakke om. Du kan spørre om alt og ingenting. Modum Bad er her for deg:

  • Hvordan kan vi snakke om sorgen på en hensiktsmessig måte?
  • Normale reaksjoner på unormale hendelser
  • Håpsdimensjonen – å tenne nytt håp for fremtiden

Hvor: Modum Bad i Vikersund.
Pris: kr. 200,- per person som har medlemskap hos LEVE. Barn under 12 år er gratis. Dere kan velge mellom å komme én hel dag eller to halve dager.

Ønsker du å bestille rådgivningssamtale, eller har spørsmål om tilbudet? Les mer på www.kildehuset.no eller ta kontakt med prosjektleder på [email protected].