LEVE Buskerud høst 2017

Program for høsten 2017:  Når: Torsdag 28. september kl. 19 – 21 har vi vår månedlige samling «Møteplassen». Sted: Bragernes menighetshus. Inngang fra Cappelens gate. Hva:  Benedicte Eckmann vil være sammen med oss og dele sin historie med oss. Benedicte er opprinnelig fra Oslo, hun er nå bosatt i Mjøndalen. Benedicte mistet sin far i…

Publisert: 26. september 2017

Program for høsten 2017: 

Når: Torsdag 28. september kl. 19 – 21 har vi vår månedlige samling «Møteplassen».
Sted: Bragernes menighetshus. Inngang fra Cappelens gate.
Hva:  Benedicte Eckmann vil være sammen med oss og dele sin historie med oss. Benedicte er opprinnelig fra Oslo, hun er nå bosatt i Mjøndalen. Benedicte mistet sin far i selvmord i 2002, noen år senere en tremenning samt tremenningens mor. Disse to siste var forresten mor og bror til standup komikeren Else Kåss Furuset.

Benedicte har tidligere vært med i sentralstyret unge leve i Oslo, og vært med som deltaker og leder på nasjonale samlinger. Hun har også holdt appell på Egertorget i 2014 på verdensdagen for psykisk helse, og deltatt på høringsmøte med helsedepartementet sammen med en annen fra unge leve. Denne driftige jenta har også tatt VIVAT kurs.

Benedicte forteller: “Jeg synes det er så viktig å ha et tilbud der man kan komme som man er, og vite at alle vet hvorfor man er der. Det å ha et samlingspunkt og kunne være tilstede for andre, er svært viktig.”

Nå studerer hun 3. året på barnehagelærerstudiet og går ut til sommeren som barnehagelærer/pedagogisk leder, studerte også et år på teologisk fakultet.

I tillegg til hva hun deler med oss, blir det også anledning til å komme med spørsmål og andre innspill.

 

Møteplassen

Våre samlinger er fra kl 19.00 til kl 21.00 hver siste torsdag i måneden. Både datoer og tema imidlertid kan forandres, så følg med på hjemmesiden vår. Alle medlemmer får innbydelser omtrent en uke før arrangementet, enten på e-mail eller, hvis de ikke har tilgang til Internett, på vanlig “snail-mail”.Vi har stadig flere titler i vårt lille bibliotek som du kan få låne, og kan også by på gratis forfriskninger.
Vel møtt og ta gjerne noen med deg.

Det er vanskelig å vite når det er best å sende ut en innbydelse, for sendes den for tidlig, vil du lett glemme innbydelsen, og er det for kort tid før, vil du kanskje være opptatt med andre ting. Vi har valgt å sende ut alle datoene ganske tidlig for at du skal kunne “holde av” disse dagene, og så kommer selve innbydelsen rett før.

Stedet for Møteplassen
Stedet for Møteplassen er nå Bragernes menighetshus i Kirkegaten 7 (inngang fra Cappelens gate), Drammen. Vi holder nå oftest til i underetasjen (ned trappa), eller i Peisestua (første dør til høyre fra vestibylen). Vi er en livssynsnøytral organisasjon og vi er svært glade for å få låne de fine og sentrale lokalene til Bragernes menighet helt gratis. En STOOR takk til dem!