LEVE Oslo: Velkommen til CAFÉ LEVE og årsmøte

Tid: 5. februar 2018 Årsmøte fra kl 18.00-18.50 CAFÈ LEVE fra kl 19.00.  Sted: St. Olavs plass 2 Kristin Ekker og Emilie Skrattegård kommer fra Teddy TV, som formidler kunnskap om samfunnsaktuelle temaer på et forståelig vis, som ved serien om «Petter uteligger». Kristin er journalist og redaktør og Emilie er researcher. De er invitert for…

Publisert: 20. januar 2018

simon-hesthaven-248664-unsplash

Tid: 5. februar 2018
Årsmøte fra kl 18.00-18.50
CAFÈ LEVE fra kl 19.00. 
Sted: St. Olavs plass 2

Kristin Ekker og Emilie Skrattegård kommer fra Teddy TV, som formidler kunnskap om samfunnsaktuelle temaer på et forståelig vis, som ved serien om «Petter uteligger».

Kristin er journalist og redaktør og Emilie er researcher. De er invitert for å snakke om et filmprosjekt hvor opptakene nettopp er påbegynt. Prosjektet består av fire program om selvmord, med Else Kåss Furuseth som programleder. Programmene skal gå på TVNorge til høsten.

Kristin og Emilie vil fortelle litt om bakgrunnen for serien og hva de håper skal komme ut av den. Kan man snakke åpent om selvmord på TV og hvordan skal man i så fall gjøre det? Hva gjøres innen forskning og behandling for å få ned selvmordstallene, og hva gjøres fra myndighetenes side nå som handlingsplanen har gått ut?
De vil også gjerne høre hva etterlatte tenker rundt dette. Hva kan vi gjøre for å oppdage selvmordsfare i tide og sørge for at flere får hjelp?

Foto: Alex Holyoake/ Unsplash