Velkommen til Café LEVE 9. april

Mandag 9. april kl 19.00 Foredrag ved Anita Johanna Tørmoen Anita Johanna Tørmoen er førsteamanuensis ved Nasjonalt senter for selvmordsforskning og forebygging. Hun vil snakke om et veiledende materiell fra Helsedirektoratet, publisert høsten 2017. Materiellet omhandler hvordan kommunene kan planlegge og etablere et helhetlig og godt tilhud for avdekking, tidlig intervensjon og oppfølging av selvskading…

Publisert: 23. mars 2018

alex-holyoake-354923-unsplash

Mandag 9. april kl 19.00

Foredrag ved Anita Johanna Tørmoen

Anita Johanna Tørmoen er førsteamanuensis ved Nasjonalt senter for selvmordsforskning og forebygging. Hun vil snakke om et veiledende materiell fra Helsedirektoratet, publisert høsten 2017. Materiellet omhandler hvordan kommunene kan planlegge og etablere et helhetlig og godt tilhud for avdekking, tidlig intervensjon og oppfølging av selvskading og selvmordsforsøk.
Materialet er utviklet i samarbeid med RVTS­ sentrene og andre kompetansemiljøer ledet av Anita.

Denne kvelden blir det også KUNSTERAPI-TIME

En time før Cafeen holder vår egen Anita Henriksen kunstterapi fra kl 18.00.
Du trenger ingen tegneferdigheter. Alle kan delta. Er du interessert, ta kontakt med Anita på e-post: [email protected] eller bare møt opp.
Kunstterapi er en psykoterapeutisk metode som bruker kreative skapende uttrykk ved hjelp av musikk, pust, spontan lek, maling, tegning, drømmer og symboler. Stress, depresjon og vanskelige inntrykk får et kreativt uttrykk som bidrar til utvikling  av personlige ressurser. selvomsorg og bearbeiding. Velkommen!
HUSK NY MØTEADRESSE: LEVE NORGE ST.OLAVS PLASS 2. 2 ETG.
RETT OVER “EDDERKOPPEN SCENE”
Cafe LEVEer et sted hvor du kan treffe andre med til­svarende erfaring som deg selv hvor det å dele samtaler kan kjennes godt, og vi kan finne gjensidig støtte og forståelse. Café LEVE er et sted hvor etterlatte og fagfolk kan møtes. Ta gjerne med en venn eller familiemedlem på Café` LEVE. Dersom står deo nær setter pris på å bli involvert. Møtet varer til kl.21.00.Vi serverer deg kaffe, te, kaker og frukt.
Møtet er gratis og dere er hjertelig velkommen !
Hilsen fra oss i Styret i LEVE Oslo.
Er du ikke medlem i LEVE Norge kan du melde deg inn her eller ring LEVE Norge på tlf. 22 36 17 00. Unge LEVE er på nett og Facebook.
Kunne du tenke å begynne i Sorggruppe? Kontakt Fransiskus­ hjelpens Sorgtjeneste ved leder Akse l Øhrn eller koordinator Marianne Sandsdalen, tlf 22 70 76 85.
Foto: Trang Ta /Unsplash