LEVE Buskerud, program våren 2019

LEVE Buskerud fortsetter med Møteplassen også i 2019. I år skal vi være i Peisestua i Bragenes Menighetshus, 1.etg., Kirkegt. 7, Drammen. Les hele programmet her.

Publisert: 22. januar 2019

city-drammen-drammenselva-309432 (1)

Vi er glade for at vi fortsatt kan møtes i sentrum av Drammen, i nærheten av bussholdeplasser hvor busser både fra Kongsberg, Vikersund, Hallingdal, Hønefoss og Tranby stopper. Det er også mulighet for gratis parkering i nærheten. Vi håper dette gjør det greit å komme siste torsdag i måneden å treffe andre etterlatte, høre på foredrag, eller bare være tilstede.

Januar
Første møteplass er torsdag 31.01. Kl 19.00.
Brukermedvirkning versus offentlige myndigheter og brukerorganisasjoner i Buskerud, er tema denne torsdagen. Vi har invitert leder for Brukerrådet i DPS Drammen, Wenche Steenstrup. Hun har mange års erfaring med brukermedvirkning overfor offentlige myndigheter. Dette vil hun dele med oss. Det vil også bli satt av tid til å snakke sammen. Enkel servering.

 

Februar:
Torsdag 28. februar er det årsmøte i Leve Buskerud kl 19.00 i Peisestua Bragenes Menighetshus. Det skal velges nytt styre i Leve Buskerud, og det blir gjennomgang av økonomien i Buskerudslaget. Det er fint om det kommer innspill til aktiviteter i 2019. Er det noe som du brenner inne med og som du ønsker at Leve Buskerud skal delta i, eller tilby kurs i ? Møt opp og si din mening, eller send oss noen ord.
Enkel servering.


Mars

I mars måned ønsker vi å få til møteplass på Kongsberg. Som dere sikkert har lest eller hørt har det de senere årene vært flere selvmord blant unge på Kongsberg. I forbindelse med selvmord i høst v Kongsberg videregående, deltok noen av oss i Leve Buskerud på en lysmarkering i oktober, som Mental helse i Kongsberg arrangerte. Vi ønsker at etterlatte i Kongsbergregionen skal bli bedre kjent med oss og vil derfor arrangere møte på Kongsberg. Vi håper at etterlatte og andre berørte vil delta. Det blir også arrangert møteplass siste torsdag i april og mai.

Juni
Hvis det er interesse blant medlemmene arrangerer vi sommerfest i juni. I juli tar vi fri, men satser på siste torsdag i august. 10. September er det eget arrangement i forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging. Dette kommer vi tilbake til senere. Møteplassen fortsetter siste torsdag i oktober og november. Det er mulig vi får en sammenkomst tidlig i desember. Følg med på e-post, Facebook eller hjemmesiden til Leve.no under Buskerud. Har du forslag til temaer på møteplassen er vi takknemlig for tilbakemelding, eller lurer du på noe er det bare å ta kontakt med en av oss i styret;


Ta kontakt:
Ruth-Eline tlf. 97 65 26 21

Eva tlf. 91 18 27 98

Hanne tlf. 47 30 04 37

Benedicte tlf. 40 01 67 75

Vi ser fram til å møte deg og dine på møteplassen i 2019!