Ny fagrådgiver i LEVE

Ny fagrådgiver i LEVE Ny fagrådgiver heter Janne Eldevik og kommer fra stillingen som høyskolelektor ved Steinerhøyskolen i Oslo. Eldevik har bred erfaring på sorgfeltet, med undervisning, forelesning og kurs, samt som veileder av studenter og skoler og barnehager i krise. I sin nåværende stilling har hun vært særlig opptatt av å øke kompetansen til…

Publisert: 27. mai 2019

janne

Ny fagrådgiver i LEVE

Ny fagrådgiver heter Janne Eldevik og kommer fra stillingen som høyskolelektor ved Steinerhøyskolen i Oslo. Eldevik har bred erfaring på sorgfeltet, med undervisning, forelesning og kurs, samt som veileder av studenter og skoler og barnehager i krise.
I sin nåværende stilling har hun vært særlig opptatt av å øke kompetansen til studentene om tema sorg og kriserammede familier.

Eldevik har tidligere vært lærer i grunnskolen, og har i tillegg forskningserfaring om sorg.
I forskningsprosjektet «Barn og unge som pårørende og etterlatte ved kreft» ved Senter for Krisepsykologi i Bergen, hadde hun hovedansvar for å knytte de ulike fagfelt sammen for å gi en dybdeforståelse av hvordan barn som lever med alvorlig syke foreldre, eller barn som er etterlatte påvirkes av familiens krise og hvilke hjelpebehov de har.

Eldevik starter i fagrådgiverstillingen 15. august 2019, og kommer til å jobbe nært sammen med både LEVEs fylkeslag og LEVEs samarbeidspartnere fremover.

 

Vi ønsker Janne Eldevik hjertelig velkommen til LEVE!