Nye sorggrupper starter 15. oktober

LEVE Hordaland starter nye sorggrupper 15. oktober. Hvis du vil finne ut om tilbudet passer for deg kan du helt uforpliktende komme til informasjonsmøtet 02. oktober kl. 17:00 på hotell Terminus. Meld deg på til Jarle eller Anne Karin (se kontaktopplysningene lenger nede). Sorggruppene møtes annenhver tirsdag – tilsammen 10 ganger – kl. 18:30 –…

Publisert: 23. september 2019

LEVE Hordaland starter nye sorggrupper 15. oktober.

Hvis du vil finne ut om tilbudet passer for deg kan du helt uforpliktende komme til informasjonsmøtet 02. oktober kl. 17:00 på hotell Terminus. Meld deg på til Jarle eller Anne Karin (se kontaktopplysningene lenger nede).

Sorggruppene møtes annenhver tirsdag – tilsammen 10 ganger – kl. 18:30 – 20:00 i Hotell Grand Terminus.

Hvert år er det mange familier bare i Hordaland som opplever at en av de nærmeste tar sitt eget liv. Selvmord som dødsårsak er et sjokkerende og voldsomt tap som kan føre til ulike følelser og mange ubesvarte spørsmål. Sorg har ingen utløpstid.

Hvis du føler at sorgen etter tapet til tider er vanskelig å bære alene, ønsker vi å være med deg et stykke på veien. Sorggrupper i regi av LEVE Hordaland er livsynsnøytrale og ledes av både en etterlatt og en fagperson.

I løpet av de årene vi har hatt sorggrupper, har vi fått tilbakemelding på at dette har vært til god hjelp for mange etterlatte.
Meld din interesse allerede i dag!

Tenker du at dette kunne være noe for deg eller ønsker du nærmere informasjon, ta kontakt med av en av våre sorggruppeledere:
• Jarle Kirkhorn Mortensen (etterlatt) – tlf. 483 04 060 (etter kl. 17)
• Anne Karin Fossheim Eide (fagperson) – tlf. 938 60 826 / e-post [email protected]

For medlemmer i LEVE er deltagelsen gratis. Ellers er det satt en egenandel på 700 ,-