Ny organisasjonskonsulent i LEVE

Etter en lang søkerprosess, med 110 søkere, har LEVE fått på plass sin nye organisasjonskonsulent i sekretariatet. Hun heter Ingrid Fjeld, er 46 år og jobber i dag som administrasjonskonsulent i IKO – Kirkelig pedagogisk senter/IKO-Forlaget. Hun starter i LEVE 22.1.2020. Ingrid har lang erfaring med vedlikehold av kunde-/medlemsdatabase og administrasjonsrutiner, og har daglig utadrettet…

Publisert: 25. oktober 2019

Ingrid, bilde

Etter en lang søkerprosess, med 110 søkere, har LEVE fått på plass sin nye organisasjonskonsulent i sekretariatet.
Hun heter Ingrid Fjeld, er 46 år og jobber i dag som administrasjonskonsulent i IKO – Kirkelig pedagogisk senter/IKO-Forlaget.
Hun starter i LEVE 22.1.2020.

Ingrid har lang erfaring med vedlikehold av
kunde-/medlemsdatabase og administrasjonsrutiner, og har daglig utadrettet kontakt med kunder og samarbeidspartnere. Hun koordinerer og markedsfører teaterproduksjoner for barn rundt om i landet, skriver selv/leser korrektur og har i flere år jobbet med praktisk planlegging og gjennomføring av større og mindre konferanser og kurs. Ingrid er utdannet innen sosialt arbeid (sosionom) og psykologi og har tidligere jobbet som miljøterapeut. Egen frivillig erfaring har hun gjennom Oslo Røde Kors’ besøkstjeneste, Kirkens SOS sin krisetelefon og speiderarbeid. Ingrid har påbegynt en masterutdannelse i diakoni på deltid, der frivillighet, samtaler med enkeltpersoner og medborgerskap er blant temaene.

Ingrids hovedoppgave i LEVE blir å være ansvarlig for/hovedbruker av LEVEs nye medlemssystem, samt å utvikle nye rutiner for medlemspleie som styrker kontakten mellom LEVE sentralt og medlemmer og brukere. Dette inkluderer også utvikling av nye frivillighetstilbud i LEVE. En kjerneoppgave i denne stillingen vil også være å støtte fylkeslagene med alt fra smått til stort, bl.a. ved å tilrettelegge for tiltak og aktivitet LEVE/fylkeslagene ønsker å prioritere og utvikle fremover. Systematisering av jevnlig nasjonal utsending av brosjyrer til ulike instanser, vil også være en oppgave. I tillegg vil Ingrids kompetanse med tekst, prosjektkoordinering og frivillighet komme LEVE godt til gode for fremtidige prosjektsøknader og prosjektgjennomføring i et organisasjonsutviklingsperspektiv.

 

Vi ønsker Ingrid hjertelig velkommen til LEVE!