Ser vi deg / dere på neste Club LEVE mandag 20. januar?

Club LEVE er LEVE Hordalands nye, utvidede tilbud for etterlatte og berørte ved selvmord – med aktiviteter for barn og alle andre som føler seg ung, personlige samtaler, temakvelder og mye mer. Dato: Club LEVE arrangeres hver 3. mandag i måneden (hvis dette skulle være en helligdag, den 4. mandag i måneden). Sted: Kulturhuset Danckert…

Publisert: 14. januar 2020

Club LEVE Facebook Header PROFILFARGER

Club LEVE er LEVE Hordalands nye, utvidede tilbud for etterlatte og berørte ved selvmord – med aktiviteter for barn og alle andre som føler seg ung, personlige samtaler, temakvelder og mye mer.

Dato: Club LEVE arrangeres hver 3. mandag i måneden (hvis dette skulle være en helligdag, den 4. mandag i måneden).
Sted: Kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscars gate 54 (nærmeste parkering er Bygarasjen)

Program:

Denne gangen skal opplegget bli litt annerledes enn vanlig. Vi begynner med tema allerede kl. 17:30. Vi skal danne samtalegrupper basert på relasjonen vi har til den vi har mistet – forelder, barn, søsken, venn etc.

Vi skal også ha en egen gruppe for menn, hvis det er ønskelig.
Samtalegruppene varer så lenge det er ønskelig å snakke i gruppen.
Deretter blir det sosialt samvær. Vi avrunder kl. 20.

Leven og barna skal leke og spille. For å kunne bedre tilrettelegge aktivitetene må vi fra nå av be om at ALLE BARN som skal delta meldes på. Vi har også sett oss nødt til å innføre in minimums aldergrense for deltagelse på 6 år.
Fristen for påmelding er torsdag 16. januar. Klikk her for påmelding.

Vi ber også om påmelding hvis du vil spise en enkel varm middag med oss kl. 17. Meld deg på innen 16. januar på https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilClubLEVE202001.

________________________________________________________

Club LEVE skal være en fristed der etterlatte og berørte ved selvmord i alle aldre skal føle at de ikke er alene. Her skal du kunne være deg selv.  I samtale med  andre etterlatte og gjennom temaer vi tar opp kan du høre mer om det å være selvmordsetterlatt, sorg og sorgreaksjoner og hvordan å finne tilbake til livsglede og latter.

Du treffer fagpersoner som du også kan ha en privat samtale med.

Hjertelig velkommen

Elisabeth Braut
Fylkesleder i LEVE Hordaland