AVLYST: Oppfølgingskurset 25.-26. april

LEVE må dessverre meddele at det planlagte oppfølgingskurset 25.-26. april, for likepersoner, sorggruppeledere og veiledere, avlyses på grunn av situasjonen med coronavirus. Det er ennå en stund til aprilhelgen, men slik det nå utvikler seg, ser det ut til at restriksjoner for nasjonal møtevirksomhet vil opprettholdes en god stund. LEVE ønsker å bidra til det,…

Publisert: 11. mars 2020

virus-4835301_1280

LEVE må dessverre meddele at det planlagte oppfølgingskurset 25.-26. april, for likepersoner, sorggruppeledere og veiledere, avlyses på grunn av situasjonen med coronavirus.

Det er ennå en stund til aprilhelgen, men slik det nå utvikler seg, ser det ut til at restriksjoner for nasjonal møtevirksomhet vil opprettholdes en god stund. LEVE ønsker å bidra til det, uavhengig av antall deltakere. Vi jobber nå med å fastsette en ny helg i høst, for oppfølgingskurs. Dato for det vil komme om kort tid, sammen med dato for nytt likepersonskurs.

De som allerede har bestilt flybilletter/andre billetter til 25.-26. april, vil bli kontaktet direkte av Ingrid Fjeld ([email protected]). Vi beklager igjen, men håper og tror dette støttes i en nasjonal solidaritetsånd, og at mange av dere vil være klare for kurs til høsten.