20-årsmarkeringen utsettes til juni 2021.

Den planlagte 20-årsmarkeringen skulle etter planen arrangeres 11. – 13. september 2020. Vi ønsker å inkludere mange i feiringen og ser at dette ikke vil være mulig dersom det avholdes på de allerede planlagte datoene.  Arrangementskomiteen skal ha møte om kort tid, om detaljer for flytting av arrangementet, samt om konkret dato/helg i juni 2021….

Publisert: 12. mai 2020

Den planlagte 20-årsmarkeringen skulle etter planen arrangeres 11. – 13. september 2020. Vi ønsker å inkludere mange i feiringen og ser at dette ikke vil være mulig dersom det avholdes på de allerede planlagte datoene. 

Arrangementskomiteen skal ha møte om kort tid, om detaljer for flytting av arrangementet, samt om konkret dato/helg i juni 2021. Så fort dato er bestemt, vil vi legge ut informasjon på nett.