Ser vi deg / dere på neste Club LEVE mandag 24. august?

Alle må melde seg på, også de som ikke vil spise middag På grunn av smittevernsregler må vi ha en deltakerliste som kan benyttes for sporing ved eventuelle smittetilfeller. Vennligst meld deg/dere på innen torsdag 20. august. Følgende skjema skal benyttes https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilClubLEVEKorona Vi beklager den korte påmeldingsfristen denne gangen. OBS! Flytting av noen aktiviteter Store…

Publisert: 18. august 2020

pexels-keenan-constance-2865901

Alle må melde seg på, også de som ikke vil spise middag

På grunn av smittevernsregler må vi ha en deltakerliste som kan benyttes for sporing ved eventuelle smittetilfeller.
Vennligst meld deg/dere på innen torsdag 20. august. Følgende skjema skal benyttes https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilClubLEVEKorona

Vi beklager den korte påmeldingsfristen denne gangen.

OBS! Flytting av noen aktiviteter

Store deler av kulturhuset Danckert Krohn er under rehabilitering. Middagen serveres fortsatt i kafe Krohnhagen, men de fleste aktivitetene etterpå vil foregå i Strømgaten 1 som tidligere har huset Kunst og Designskolen.

Barneaktiviteter utgår midlertidig

På grunn av korona-situasjonen og flytte-kabalen innstiller vi barneaktivitetene i Leven midlertidig. Vi satser på å starte opp igjen i starten av 2021.
Men du er hjertelig invitert til å ta barna med til oss.

_________________________________________________________

Club LEVE er LEVE Hordalands månedlige treffplass for etterlatte og berørte ved selvmord – med aktiviteter for barn og alle andre som føler seg ung, personlige samtaler, temakvelder og mye mer.

Dato: Club LEVE arrangeres hver 3. mandag i måneden (hvis dette skulle være en helligdag eller faller inn i skoleferie, den 4. mandag i måneden).

Sted

  • Middag serveres i kafe Krohnhagen, Kong Oscars gate 54 (nærmeste parkering er Bygarasjen)
  • Det meste av programmet fra kl. 17:30 vil foregå i de midlertidige lokalene til kulturhuset Danckert Kriohn i Strømgaten 1

________________________________________________________

Club LEVE skal være en fristed der etterlatte og berørte ved selvmord i alle aldre skal føle at de ikke er alene. Her skal du kunne være deg selv.  I samtale med  andre etterlatte og gjennom temaer vi tar opp kan du høre mer om det å være selvmordsetterlatt, sorg og sorgreaksjoner og hvordan å finne tilbake til livsglede og latter.

Du treffer fagpersoner som du også kan ha en privat samtale med.

Hjertelig velkommen