Teaterprosjekt om og med etterlatte søker deltakere

Vi planlegger en nyoppsetning av forestillingen ”Sørgelige greier” om og med etterlatte ved selvmord. I den anledning er vi på jakt etter deltakere/”skuespillere”. Vi ønsker en blandet gruppe med folk i forskjellige aldere, kjønn og fra ulik bakgrunn. Folk som har vært borti teater, sang og/eller dans tidligere er hjertelig velkommen, men det er også…

Publisert: 21. august 2020

pexels-adrien-olichon-3709370

Vi planlegger en nyoppsetning av forestillingen ”Sørgelige greier” om og med etterlatte ved selvmord. I den anledning er vi på jakt etter deltakere/”skuespillere”. Vi ønsker en blandet gruppe med folk i forskjellige aldere, kjønn og fra ulik bakgrunn. Folk som har vært borti teater, sang og/eller dans tidligere er hjertelig velkommen, men det er også folk som ikke har noen erfaring med den slags. Det er deltakernes erfaringer som etterlatte som er den viktigste ressursen i dette prosjektet.

Stykket er skrevet av dramatiker Morten Lorentzen, og er utarbeidet i tett dialog med etterlatte. Knut Reiersrud (en av Norges mest anerkjente gitarister) er med som musiker. Stykket ble satt opp for første gang i 2014, til svært positiv respons. Da ble det spilt ni forestillinger for fulle hus. Nå synes vi det er på tide å ta det frem igjen.

Dersom du er interessert i å være med, ta kontakt med instruktør og prosjektleder Marianne Lorentzen McGill, på e-post: [email protected] eller telefon: 90736886.