Pappanettverket har fått faste lokaler og starter opp med regelmessige møter hver måned.

Pappanettverket, som har sitt utspring i LEVEs prosjekt “La menn være menn” har nå fått faste lokaler og tar sikte på å starte opp igjen!  Du er kanskje en pappa som har opplevd det utenkelige ved å miste et barn i selvmord. I en slik situasjon stopper alt opp og man vet kanskje hverken ut…

Publisert: 14. oktober 2020

father-2770301_1920

Pappanettverket, som har sitt utspring i LEVEs prosjekt “La menn være menn” har nå fått faste lokaler og tar sikte på å starte opp igjen! 

Du er kanskje en pappa som har opplevd det utenkelige ved å miste et barn i selvmord. I en slik situasjon stopper alt opp og man vet kanskje hverken ut eller inn. Det kan kanskje være en trøst at du ikke er alene, for vi er flere som vet mye om hvordan du har det. Vi har vært der selv. 

I et, på mange måter meningsløst mørke, kan nettopp det å møte andre som forstår, være et lite lyspunkt, som etterhvert kan vokse seg større. Vi har plass til flere i nettverket vårt, og derfor starter vi opp med månedlige treff igjen. 

HVA: Faste månedlige treff

FOR HVEM: Fedre i Oslo og omegn som har mistet barn ved selvmord

OPPSTART: 14.oktober

HVOR: I lokalene til LINK Oslo (Majorstua)

Ved interesse, ta kontakt med Jon Schultz på: [email protected] eller telefon: 91 70 75 00