Tenner et lys for de som ikke har anledning selv

    På Allehelgensdag tenner Fonus Wang Begravelsesbyrå lys for mennesker som ikke selv har anledning til å besøke graven i år.  En fin norsk tradisjon er å tenne lys på gravene, spesielt på mørke høstkvelder.  I disse Coronatider er det mange i Oslo, Asker og Bærum som ikke kan, eller vil, begi seg ut…

Publisert: 23. oktober 2020

candle-1785707_1920

 

 

På Allehelgensdag tenner Fonus Wang Begravelsesbyrå lys for mennesker som ikke selv har anledning til å besøke graven i år. 

En fin norsk tradisjon er å tenne lys på gravene, spesielt på mørke høstkvelder. 

I disse Coronatider er det mange i Oslo, Asker og Bærum som ikke kan, eller vil, begi seg ut til sin grav for å tenne et lys. Derfor stiller Fonus Wang Begravelsesbyrå opp og gjør det for dem – helt kostnadsfritt.

«Den kommersielle Halloween feiringen har i mange år skygget for tradisjonen med å minnes og hedre de som har forlatt oss. Vårt begravelsesbyrå er opptatt av å hjelpe mennesker med å ta farvel, det gjør vi hver dag. Nå vil vi gjerne gi noe tilbake, ved å tenne lys for andre», sier Terje Eid-Hviding, adm.dir i Fonus.

Han tilføyer: «Som begravelsesbyrå vet vi hvor viktig det er å ta farvel. Vi vet hvor viktig minner er og hvordan man aldri blir vant til at en stol er tom. Derfor ønsker vi å hjelpe de som ikke selv har anledning til å tenne lys i høstmørket denne helgen, det gjør vi uten kostnad og er vår måte å gi noe tilbake»

Allehelgenskveld er alle ansatte i Fonus Wang ute på kirkegårdene i Oslo, Asker og Bærum og tenner lys på de gravene etterlatte ønsker og det koster ingenting for de som ber oss om det.

Alle som vil at vi skal tenne et lys for de som de savner og vil minnes, kan legge inn informasjon på www.fonus.no før midnatt torsdag 29. oktober. 

Vi vil dagen etter ta med et lys til graven, sette det pent ned, tenne lyset, ta et bilde og sende det tilbake til den som ba oss om det.  Lyset vil skinne hele Allehelgenshelgen.

På denne måten håper vi at alle som ønsker det, kan få tent et lys for en de savner.