Påmelding: Sorgstøttegruppe på nett – for etterlatte som har mistet barn

Velkommen til sorgstøttegruppe på nett – for etterlatte som har mistet barn Om sorgstøttegruppen Åpent for alle foreldre som er medlem i LEVE, enten alene eller som par Vi møtes på Zoom – Se brukerveiledning her. Meld deg på i påmeldingsskjemaet nederst på siden (frist 20. mars.) Oppstart: Torsdag 8.april 2021, kl 19:00 – 21:00Tidspunkt: 19.00 –…

Publisert: 08. mars 2021

father-2770301_1920
Velkommen til sorgstøttegruppe på nett – for etterlatte som har mistet barn


Om sorgstøttegruppen

  • Åpent for alle foreldre som er medlem i LEVE, enten alene eller som par
  • Vi møtes på Zoom – Se brukerveiledning her.
  • Meld deg på i påmeldingsskjemaet nederst på siden (frist 20. mars.)

Oppstart: Torsdag 8.april 2021, kl 19:00 – 21:00
Tidspunkt: 19.00 – 21.00 på torsdager
Samlinger i vår: 8.april, 15. april, 22. april, 29. april, 6. mai, 20. mai, 3. juni, 17. juni, 1. juli.  Alle sammen kl. 19.00 på Zoom
Påmeldingsfrist: 20. mars

Gruppen vil gå videre utover høsten, og du er med så lenge du ønsker. Blir det en ledig plass i gruppa utover våren/høsten, tar vi inn nye medlemmer fra ventelisten. 

Gruppen har plass til 5 personer (6 ved par) 

Kontakt: Ole Hafell, tlf. 93401955, [email protected]

Denne sorgstøttegruppen er for deg/dere som har mistet et barn i selvmord og vi anbefaler at det har gått minst 6-12 måneder siden tapet. 

P.g.a få plasser er det “førsteperson til mølla” prinsippet som gjelder (påmeldingsfrist 20. mars). Etter påmelding vil kurslederne ta kontakt meg deg/dere for en samtale. Plassen din er ikke endelig bekreftet før etter samtalen, og du vil få beskjed om du har fått plass eller ikke.  Dersom du ikke skulle få plass på kurset, blir du satt på venteliste og satt i kontakt med ditt lokale fylkeslag for mer informasjon om lokale tilbud. 

Om kurslederne:

Ole Hafell
Utdannet teolog og diakon. Har jobbet i 13 år med sorgstøtte for barn og ungdom, særlig i grupper. Er leder for LEVE Vestfold.

Randi Beck
Kunstner fra Tønsberg. Hun er etterlatt og har tidligere hatt styreverv i LEVEs landsstyre, i tillegg har hun ledet sorggrupper for LEVE.  

Vil du vite mer om hva en sorgstøttegruppe innebærer og om det er passer for deg? Se videoen under (ca. 3,5 min):

Påmeldingsskjema: 
Merk at fristen er 20. mars. 
Merk at registreringen/påmeldingen ikke garanterer en plass, men du vil uansett bli kontaktet av gruppelederne. 

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER

Lokale tilbud
Ønsker du å være med på møter eller delta på sorgstøttegrupper med ditt lokallag eller fylkeslag, finner du informasjon her: