Lysmarkering

Antall selvmord i Norge er altfor høyt. Vi trenger et sterkt samfunnsengasjement for at selvmord skal prioriteres på den politiske agendaen. Alle som ønsker å vise sin støtte til dette viktige samfunnsarbeidet er velkomne til å tenne lys på Verdensdagen for selvmordsforebygging 10. september. Årets fysiske lysmarkering i Oslo finner sted på St.Hanshaugen. På grunn av…

Publisert: 03. september 2021

verdensdagen-fb-cover-1

Antall selvmord i Norge er altfor høyt. Vi trenger et sterkt samfunnsengasjement for at selvmord skal prioriteres på den politiske agendaen.

Alle som ønsker å vise sin støtte til dette viktige samfunnsarbeidet er velkomne til å tenne lys på Verdensdagen for selvmordsforebygging 10. september.

Årets fysiske lysmarkering i Oslo finner sted på St.Hanshaugen. På grunn av den pågående smittesituasjonen er det nødvendig å melde seg på i forkant. Gratis billetter finner du her: BILLETTER
 
Vi tenner lys for de som tok sitt eget liv i 2019 (650) og i 2020 (639).
Vi tenner lys for de som har mistet noen i selvmord.
Vi tenner lys for de som sliter med selvmordstanker.
Vi tenner lys for oss som samfunn.
 

Du kan tenne et lys sammen med oss der du er, klokken 20:00 fredag 10. september.

 
 
Arrangører: LEVE sentralt og Unge LEVE i samarbeid med Røde Kors og Røde Kors Ungdom, og i samspill med støttespillerne LEVE Oslo, Kirkens SOS, Mental Helse, Mental Helse Ungdom, LPP, Bipolarforeningen, Vivat.