Pappanettverket våren 2022 – Oslo/Akerhus

Dette er åpne møter for menn som har mistet barn i selvmord. Møtene starter kl 19 og finne sted hos Link Oslo, Kirkeveien 61, 6. etasje. Vi følger samme opplegg som de siste gangene, med en innledning fra foredragsholderne og så god tid til samtale og refleksjoner. Onsdag 6. april: Knut Andersen, Sorgsenteret A-hus. Knut har jobbet…

Publisert: 22. mars 2022

stump-933702_1920

Dette er åpne møter for menn som har mistet barn i selvmord. Møtene starter kl 19 og finne sted hos Link Oslo, Kirkeveien 61, 6. etasje. Vi følger samme opplegg som de siste gangene, med en innledning fra foredragsholderne og så god tid til samtale og refleksjoner.

Onsdag 6. april:
Knut Andersen, Sorgsenteret A-hus. Knut har jobbet  mange år med etterlatte etter selvmord både i individuelle samtaler, sorggrupper og foredragsholder.  Knut vil dele av sine erfaringer, særlig knyttet til håndtering av selvmordet og de vanskelige følelsene.

Onsdag 1. juni:
Anders Lie Brenna, etterlatt. Anders jobber som journalist og vil dele noen av sine tanker knyttet til selvmord som samfunnsproblem og veien videre etter selvmordet.

Velkommen!

Har du forslag, tips eller kommentarer til temaer eller annet, eller har selv lyst til å bidra – gi lyd.  Vi trenger deg og vi trenger hverandre.

 

 

 

Les mer om Pappanettverket HER