Konferansen “Stille vann” 11. mai

Foreleserne på konferansen vil hjelpe oss å forstå hva det er som gjør at menn og gutter ligger så høyt på selvmordsstatistikken, og ikke minst hva vi kan gjøre for å forebygge dette. Vi får høre forelesere som selv er etterlatte etter selvmord, som har hatt selvmordstanker eller som på ulike måter jobber med å hjelpe…

Publisert: 21. april 2022

AdobeStock_329750347 (1)

Foreleserne på konferansen vil hjelpe oss å forstå hva det er som gjør at menn og gutter ligger så høyt på selvmordsstatistikken, og ikke minst hva vi kan gjøre for å forebygge dette.

Vi får høre forelesere som selv er etterlatte etter selvmord, som har hatt selvmordstanker eller som på ulike måter jobber med å hjelpe mennesker som sliter med selvmordstanker. Disse vil belyse tematikken ut fra sine erfaringer, enten de er personlige eller fra et hjelper-perspektiv.

Arrangørene legger tilrette for deltakelse både fysisk og digitalt. LEVE medlemmer får rabatt ved fysisk deltakelse.

For mer informasjon og påmelding: https://rvtsvest.no/stille-vann-menn-og-selvmord/