Velkommen til LEVEs landsmøte og dagskonferanse 9.-12. juni

Landsmøte 2023 program LEVEs årlige landsmøte- og dagskonferansehelg oppleves ofte som et godt og givende fellesskap sammen med andre som har erfart å miste en de er glad i ved selvmord – enten du har vært med i LEVE over tid, eller om du nylig har mistet noen ved selvmord. Aksept, forståelse og gode samtaler…

Publisert: 30. mai 2023

raquel-raclette-HH8Sk2LfeCk-unsplash

Landsmøte 2023 program

LEVEs årlige landsmøte- og dagskonferansehelg oppleves ofte som et godt og givende fellesskap sammen med andre som har erfart å miste en de er glad i ved selvmord – enten du har vært med i LEVE over tid, eller om du nylig har mistet noen ved selvmord.

Aksept, forståelse og gode samtaler står helt sentralt, i samspill med drøftinger av saker vi bryr oss om og som er viktige, både for organisasjonen, samfunn og enkeltmenneske.

Fagpersoner inviteres spesielt til dagskonferansen mandag 12. juni, sammen med oss i LEVE. Gjennom dagskonferansens tema «Selvmord som tema i et barne- og oppvektsperspektiv – Hvordan forebygge og støtte barn som etterlatte» – vil vi i felleskap lære mer om hvor vi står, og hvor bør gå videre.

Sted: Quality Hotel Skjærgården
Tid: fredag 9. juni – mandag 12. juni
Priser
Helpensjon: Kr. 2 042,50 per person pr. natt i enkle rom
Dagskonferansen: Kr. 770
Middager for ikke-boende på hotellet: Betales privat i restauranten

Påmelding til landsmøtehelg og dagskonferanse

Vi oppfordrer alle til å lese nøye gjennom påmeldingsskjemaet, slik at man får gitt nødvendig informasjon.

Her finner du påmeldingsskjema til landsmøtet

Og her er påmeldingsskjema til dagskonferansen

Informasjon om bestilling ligger i påmeldingsskjemaet. Bestilling av hotellrom gjøres av sekretariatet utifra ditt påmeldingsskjema. Du vil motta en egen mail med bekreftelse på rombestilling.

Vi følger hotellets avbestillingsregler. Om man avlyser opphold og middag uten legeerklæring innen 14 dager før avreise, vil man måtte betale full pris.

Landsmøte 2023 program

Dag 1 – Fredag 9. juni kl. 17-20
Ankomst og registrering. Utdeling av mapper. Ingen felles middag men middag er inkludert for alle deltakere og serveres i hotellets restaurant mellom 18:00 og 21:00

Dag 2 – Sosial dag og landsmøtemiddag. Lørdag 11. juni kl. 09-20
Åpning av landsmøtehelg, teaterforestillingen «Håp» samt skjærgårdscruise med enkel bevertning

Dag 3 – Landsmøte. Søndag 11 juni kl. 09-20
Sakspapirer vil sendes ut til fylkeslederne senest 08 mai 2023. Sakspapirene legges ut på LEVEs fellesområde på Google disk, og fylkeslederne vil motta en e-post med lenken til dokumentene. Fylkeslederne har ansvaret for videre distribusjon av sakspapirene til de øvrige delegatene i fylkeslaget. På kvelden inviteres alle til middag og sosialt samvær.

Dag 4 – Dagskonferanse. Mandag 12. juni kl. 09-15
Årets tema på dagskonferansen er «Selvmord som tema i et barne- og oppvekstperspektiv» – hvordan forebygge og støtte barn som etterlatte».

Forebygging av selvmord krever sammensatte løsninger og sektorovergripende tiltak. Dette ønsker vi å bidra til at skjer. Med inviterte fagpersoner og debatt.

Hotellets adresse
Quality Hotell Skjærgården
Stathellevn. 353970 Langesund
Telefon: +47 35 97 81 00

Nærhet til
Oslo Lufthavn Gardermoen – 216 km
Sandefjord Lufthavn Torp – 57 km
Kristiansand – 162 km

All reise bestilles av den enkelte.

Adkomst Quality Hotell Skjærgården

Velkomstbord – registrering av deltakere
Vi ønsker å gi deltakerne mulighet til å registrere sin ankomst alle dager f.o.m. fredag 9 juni t.o.m. mandag 12 juni. Vi vilha  registrering ved et fast bord i en «velkomstsone» gjennom hele helgen.

Før øvrige spørsmål, ta kontakt med LEVEs sekretariat: 22 36 17 00 eller e-post: [email protected]. Kontaktperson: Ina Lindseth.

Bilder fra hotellet: