LEVE på Virkes Gravferdsmesse

Virke arrangerte deres årlige Gravferdsmesse i helgen i Trondheim på Clarion hotell. Virke er den eneste bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge. LEVE deltok fra torsdag til lørdag og stod på stand. Vi mener dette er en viktig arena for å synliggjøre oss, da de møter 90 % alle etterlatte i Norge. Slik at dersom de…

Publisert: 06. juni 2023

1685782969284

Virke arrangerte deres årlige Gravferdsmesse i helgen i Trondheim på Clarion hotell. Virke er den eneste bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge. LEVE deltok fra torsdag til lørdag og stod på stand. Vi mener dette er en viktig arena for å synliggjøre oss, da de møter 90 % alle etterlatte i Norge. Slik at dersom de kjenner godt til LEVEs tilbud og arbeid, har de mulighet til å formidle dette til etterlatte berørt av selvmord. Vi opplevde at de fleste kjente godt til vårt tilbud, men for noen byråer var vi ukjent. Da ser vi hvor viktig det er å fortsette å vise oss frem, så alle vet at ingen må stå alene i sorgen.

Konsulent i Unge LEVE deltok på messen. 

Både vårt tilbud til etterlatte og vårt fokus på selvmordsforebygging ble informert godt om.