Petter Eide ble i denne helgen valgt av Landsmøtet som ny styreleder i LEVE. Avtroppende styreleder, Einar Jakobsen, gav stafettpinnen videre og ønsket varmt velkommen til LEVE!

Petter Eide har bred erfaring fra organisasjonsarbeid, som generalsekretær i henholdsvis Amnesty Norge, Care og Norsk Folkehjelp. I perioden 2017-2021 var han stortingsrepresentant for SV. I dag arbeider han som seniorkonsulent i Rud Pedersen Public Affairs. Han holdt en sterk appell og sier om sin nye rolle;

Det er et stort alvor å si ja til et sånt verv. Selvmord er en stor samfunnsutfordring, hvor 5000-6000 mennesker i året blir berørt av dette. LEVE er ikke kun en interesseorganisasjon, men en samfunnspolitisk organisasjon – det er et stort samfunnsproblem man skal jobbe med.

Vi er veldig glade for å ha Petter med på laget, med sitt engasjement og sin brede erfaring.

Avtroppende styreleder, Einar Jakobsen (t.h.), gav stafettpinnen videre og ønsket Petter Eide varmt velkommen til LEVE. Foto: LEVE

Headerfoto: Raquel Raclette/ Unsplash

Tilbake