Laster Arrangementer

| Unge LEVE

Å være student i sorg – Webinar

Vi inviterer til webinar med tema om “Å være student i sorg”. Det er spesielt rettet mot studenter som har mistet noen i selvmord, men det er åpent og gratis for alle som ønsker å delta.
Skjermbilde 2024-02-13 kl. 11.08.28

Vi skal snakke om hvordan det kan være for en student å være i sorg etter å ha mistet noen til selvmord. Hva er sorg, hvordan kan det oppleves, hva innebærer en sorgprosess, dilemmaer ved å være student og etterlatt, studiemestring og studieplanlegging.

Våre foredragsholdere:

  • Jennifer Syddal, SIO Helse (Studentsamskipnaden i Oslo)
    Jennifer er utdannet klinisk sosionom og jobber som studentrådgiver. I SIO Helse har hun samtaler med studenter om alt fra stress- og studiemestring, økonomi, emosjonelle og relasjonelle utfordringer. I tillegg har hun sorggrupper for studenter i Oslo.
  • Birgitte Fredriksen, Studenthumanisten fra Human Etisk forbund
    Birgitte jobber som studenthumanist og er ansatt i Human Etisk forbund. Hun er utdannet pedagog og filosofisk praktiker og har jobbet som lærer på ungdomsskole. Hun jobber til daglig ved Livssynsåpent samtalesenter ved UIO. Birgitte snakker med studenter om alle temaer som er aktuelle for dem, ingen samtaleemner er for store eller for små.

Detaljer for aktiviteten

Dato og tid

15. februar | 17:00 - 18:30