Laster Arrangementer

Oslo | LEVE

Café LEVE

Hjertelig velkommen til sommeravslutning for Café LEVE mandag 3. juni.
Blomstereng med vilblomster

Kjære medlemmer og venner av LEVE Oslo

Takk til dere som var med på vårtur langs Akerselva. Denne gangen møtes vi på vårt vanlige treffsted. Vi starter som alltid med dikt og lystenning.

Tema: Hva kan bidra til å lette sorgen etter tap.

Annettes sønn Adrian tok livet sitt i april 2017, som lyn fra klar himmel. Kort tid etter var Annette med i styret i LEVE Hedmark og senere i LEVE Østfold, samtidig som hun i 2019 opprettet Lillebrors minne-stiftelsen med omsorg for etterlatte. Stiftelsen har hatt mange seminar for etterlatte etter selvmord og har dermed bidratt til god sorgstøtte til mange. Lillebrors minne hjelper alle etterlatte, uansett dødsårsak.

Annette vil fortelle om sin egen vei gjennom sorgen, noe som fortsatt er en pågående prosess, og hva som har drevet henne til å komme dit hun er i dag. Og kanskje kan vi i LEVE Oslo bli inspirert til nye tilbud til etterlatte? Vi ser også fram til gode samtaler rundt bordene mens vi inntar dagens servering med kaffe, te og litt å spise – med sommerlig vri.

Om du har vært på cafeen før eller kommer for første gang, er du like velkommen. Ta gjerne med en venn.
Café LEVE finner sted på Frogner Seniorsenter (Shafteløkka) på Zahlkasserer Schaffs Plass 3 0267 Oslo. Huset ligger nær Frogner Plass hvor trikk 12 og 20-bussen stopper.

Med hilsen fra
Café LEVE-gruppa, denne gangen ved Hege Nilsen Barstad, Grethe Liland og Nina Gjerde

Detaljer for aktiviteten

Dato og tid

3. juni | 19:00 - 21:00

Frogner seniorsenter

Zahlkasserer Schafts plass 3,
Oslo,