Laster Arrangementer

Rogaland | LEVE

Gå for å LEVE Haugalandet: Tur til Liarlund

Bli med å GÅ med den selvmordsforebyggende aksjonen GÅ for å LEVE på tur i Liarlund ved Kopervik. Oppmøtested er parkeringsplassen til Liarlund. Vi går på grusvei.
Seks kvinner står med ryggen til, i turlær, skuer stiver et landskap men hendene i vært, formet som et hjerte.

Veibeskrivelse:

Fra Haugesund: Kjør Rv 47 sørover, gjennom Eidetunnelen ved Kopervik, og til venstre i første rundkjøring etter tunnellen. Videre sørover ca.2 km på Rv 511 til Åsebøvegen på nordsiden av Åsebøen, Kopervik IL’s anlegg. Ta til høyre her og videre ca. 700 meter gjennom byggefeltet og til høyre igjen etter Åsebøvegen 53. Denne grusveien er skiltet «lysløype». Kjør et stykke videre på den humpete grusveien til parkeringsplassen ved Liarlund. Her finner vi en informasjonstavle.

Påmelding

Påmelding er ikke nødvendig, og det stilles ingen krav til gjentatte oppmøter. Alle, uavhengig av alder, kjønn og etnisk bakgrunn, kan komme når det passer.
“Delt byrde, er halv byrde”

Ved spørsmål, kontakt Helga Christine Moksheim Saltveit på tlf 906 13 486.

GÅ FOR Å LEVE er en aksjon for alle som strever med sorg, selvmordstanker, psykisk eller fysisk sykdom, eller på annen måte ønsker å vise solidaritet med selvmordsforebygging. Initiativet har flere elementer:

1. Fysisk aktivitet – GÅ – fører til bedre fysisk og psykisk helse.
2. GÅ mentalt inn for å overleve og overvinne selvmordstanker og unngå et potensielt selvmord.
3. GÅ sammen i samtale eller stillhet. Det vil bidra til å øke forståelsen av å se, spørre og lytte til våre medmennesker.
GÅ FOR Å LEVE ønsker i tillegg å skape et samfunnsengasjement rundt regjeringens handlingsplan om nullvisjon for selvmord.

Detaljer for aktiviteten

Dato og tid

20. mars | 19:00