Hva kan Unge LEVE tilby?

Unge LEVE er her for deg gjennom hele prosessen, uansett når og hvem du har mistet. Vi tilbyr et fellesskap da vi vet at det å snakke med andre som har opplevd noe lignende som en selv hjelper. Det kan gjøre at man føler seg mindre ensom med sine følelser.

Sorggrupper

Du kan delta i en sorggruppe med andre som har mistet noen i selvmord.

Likepersonssamtale

Du kan snakke med andre som har mistet noen i selvmord og har fått kurs, som gjør dem i stand til å følge deg opp over tid. Du vil “matches” med en likeperson vi tenker passer for deg.

Webinarer

Våre digitale webinarer arrangeres flere ganger i året med temaer vi tenker er relevante for deg. Å lære mer om egen sorg og verktøy for å mestre denne opplever mange som en styrke.

Ungdomssamling

Her kan du møte andre på din egen alder, som har opplevd noe lignende som deg selv. Vi har en rekke aktiviteter du kan velge mellom, da vi vet at man sørger forskjellig. Det er tid til å gå inn i sorgen, men det er også mye glede og fellesskap.

Verdensdagen for selvmordsforebygging

Du kan være med å markere denne dagen og engasjere deg i selvmordsforebygging.

Lokale treffpunkt

Gjennom ditt fylkeslag kan du møte andre unge etterlatte og berørte der du bor. I hvert fylke er det frivillige som arrangerer aktiviteter både for voksne og unge.