Verdensdagen for selvmordsforebygging 10. september

Ved årets markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging vil LEVEs hovedfokus være å jobbe for et trygt og åpent samfunn der selvmordsnære våger å be om hjelp til å leve. Hjelp oss med dette arbeidet – stå sammen med oss og sammen med mennesker som går med selvmordstanker. Sammen for forebygging av selvmord Vis at du…

Publisert: 19. august 2018

LEVE - Verdensdagen 2018 - postkort

Ved årets markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging vil LEVEs hovedfokus være å jobbe for et trygt og åpent samfunn der selvmordsnære våger å be om hjelp til å leve. Hjelp oss med dette arbeidet – stå sammen med oss og sammen med mennesker som går med selvmordstanker.

Sammen for forebygging av selvmord
Vis at du ser. Vis at du lytter. Vis at du bryr deg.

 

Les mer om Verdensdagen her.

Les mer om LEVEs arrangementer her.