LEVE Buskerud: Møteplass og årsmøte

Lever du med noen i familien som strever psykisk og/eller har problemer med rusmidler? Drammen DPS arrangerer i samarbeid med Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse (LPP) et gratis tilbud hvor det utveksles erfaring og kunnskap mellom pårørende og fagpersoner. Møteplass 7. mars 2018 Tema: Å leve med det som ikke går over • Hva når…

Publisert: 25. februar 2018

alex-holyoake-354923-unsplash

Lever du med noen i familien som strever psykisk og/eller har problemer med rusmidler? Drammen DPS arrangerer i samarbeid med Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse (LPP) et gratis tilbud hvor det utveksles erfaring og kunnskap mellom pårørende og fagpersoner.

Møteplass 7. mars 2018
Tema: Å leve med det som ikke går over

• Hva når hjelpen ikke nytter?
• Hvordan kan vi avhjelpe hverandre?
• Hvem sitt ansvar er det?

Tid: 18.00-20.30.  Enkel bevertning fra kl 17.30.
Sted: Drammen kommunes lokaler ”Skap gode dager”, Wergelandsgate 13

For påmelding og spørsmål, ta kontakt med Mona Normann: [email protected], Tlf.  482 16 384. Velkommen!