LEVE Nordland: Nullvisjon selvmord – status nå, og veien videre

Mandag 5. mars kl.18.00. LEVE Nordland er landsforeningen for etterlatte ved selvmord, avdeling Nordland. Foreningen tar sikte på å være en åpen og inkluderende møteplass med givende samtaler og gode diskusjoner rundt et tema som det ikke alltid er så lett å snakke om. Innlegg v/fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse i Nordland, Aase Refsnes…

Publisert: 13. februar 2018

Bilde1

Mandag 5. mars kl.18.00.

LEVE Nordland er landsforeningen for etterlatte ved selvmord, avdeling Nordland. Foreningen tar sikte på å være en åpen og inkluderende møteplass med givende samtaler og gode diskusjoner rundt et tema som det ikke alltid er så lett å snakke om.

  • Innlegg v/fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse i Nordland, Aase Refsnes
  • Innlegg v/styremedlem og fadder i LEVE, Einar Jakobsen
  • Intervju med Sofie Rose Pereira Engan
  • Kunstnerisk innslag ved Ola Strand Rønning
  • Møteleder: fylkesleder Odd J. Eidner

Gratis adgang.

Etter det åpne møtet arrangeres det ordinært årsmøte i LEVE Nordland

Foto over: Warren Wong/ Unsplash